Székesfehérvári SZC

Hunyadi Mátyás
Szak­gimnáziuma

8000 Székesfehérvár, Várkörút 35.
Tel.: 06-22-312-428

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt Székesfehérvár legrégebbi világi középiskolájának, a 150 éves Hunyadi Szakgimnáziumnak a honlapján. Információkat kívánunk közvetíteni megtisztelő érdeklődésére.

Szervezeti kultúránkat leginkább a klasszikus értékrend, a hagyománytisztelet, a valódi „iskola-jelleg" jellemzi, ugyanakkor legfőbb célunk a korszerű tudásközvetítés a XXI. század információs robbanása nyomán. Alapelvünk a

Hagyomány és korszerűség
a nevelés-oktatásban!

A közép-dunántúli régióban lépen-nyomon hunyadis munkavállalók ezrei bizonyítják, hogy a vállalatok elégedettek munkájukkal, magas színvonalú szakmai képzésünkkel. Nemegyszer találkozunk olyan tanulókkal, akiknek már a testvérei, szülei, nagyszülei is iskolánkban szerezték szakképesítésüket. Partnereink legnagyobb értékünknek a kiszámítható, megbízható tudást tartják. Ebben az értékőrző munkában hisznek kollégáim, a nevelőtestület tagjai, akik színvonalas követelményrendszerrel, ugyanakkor tanulócentrikus gondolkodással, alázattal végzik szakmai munkájukat.

„Fontos az, hogy mindazt amit befogadás céljából az ifjúság elé tárunk, úgy kell elsajátítaniok, hogy semmit se végezzenek akaratuk ellenére és kényszeredetten, hanem amennyire csak lehetséges, mindent önként, a maguk jószántából, a lélek bizonyos gyönyörével cselekedjék."

Johannes Amos Comenius Didactica Magna című művéből

Gyenei Magdolna
igazgató

<<  Április 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      
  4  5  6  7  8
  91012131415
17181920
2329
30      

SZFSZC logo

Kréta logo

ECDL logo

Skicc logo